За занаятчийска работилница "Колелата"

Повече за нас

Занаятчийска работилница “Колелата” е основана през 1935г. в с. Бели Осъм Троянско с предмет на дейност производство на каруци за животинска впряга. По това време в селото работят още 4-5 работилници за производство на каруци, вследствие на което конкуренцията е голяма и каруците на работилница “Колелата” са едни от най-добрите в страната. През времето 1945-1985 събитията в България не позволяват частна практика, но след това през 1996г. работилницата продължава своята дейност, като освен каруци се произвеждат още над 25 артикула като във всички тях основата е колело, което е символ на движението и развитието.

Нашата политика

Да спечелим доверието на нашите клиенти и обществото като цяло като предлагаме само качествени продукти, на най добрите цени.

Нашата мисия

Партньори

За нашите продукти

Предлаганите от нас изделия намират приложение при оформянето и декорирането на всяка една градина, зеления парк на хотела, градинката пред вилата, обзавеждането на механата и т.н. Продуктовата ни листа се обновява постоянно в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Основното при нас са качеството и достъпните цени. Какво предлагаме на нашите партньори: